Osebergski 2016-05-17 00:21:14

Samlinger i Oseberg Skilag

Oseberg Skilag forsøker å gjennomføre flere forskjellige samlinger i løpet av sesongen for løpere i alle aldre. Den største samlingen er "familiesamlingen" som arrangeres før jul. Nedenfor finner du litt informasjon om de forskjellige samlingene.


Rulleskisamling (på Gautefall)
Den årlige rulleskisamlingen for Oseberg arrangeres normalt tidlig i september måned. Våre eldste deltagere forventes å delta der. Aktivitetene vil stort sett foregå på Gautefall biathlonanlegg og i skogs/fjellområdet rundt hytteanlegget hvor vi er innlosjert. Dette er en samling for de utøverne som har start aktiv trening på rulleski, og samlingen er åpen for alle utøvere som skal gå i klasse Gutter/Jenter 11 år påfølgende vinter. 


Osebergs 11 og 12 års samling for Telemark og Vestfold skikrets
Oseberg arrangerer normalt sett treningssamling med en overnatting for alle utøvere i alderen 11-12 år. Samlingen arrangeres i etterkant av "Moa-løpet" i Stokke. Mer informasjon følger. OBS, samlingen er avlyst i 2021 pga. Covid og kolliderende samling med hele skikretsen (miljøsamling Skien Fritidspark)


Snøsamling på Beitostølen
November 

Oseberg sin første snøsamling arrangeres hvert år i november på Beitostølen. Samlingen er for aldersgruppene som skal gå i klasse 11 år samme vinter (og eldre). Vi bor i hytter/leiligheter i Knuts hyttegrend. De ulike treningsgruppene blir i størst mulig grad plassert sammen. De fleste vil nok kjøre opp torsdag ettermiddag, men det er også mulig å komme opp fredag. Det pleier å være gode skiforhold på Beitostølen såpass tidlig i november, og vi pleier å reise opp uken før sesongåpning når løypene er helt nykjørte. Det vil bli to økter fredag og lørdag, en økt på søndag. Utøvere kan reise uten foreldre på denne samlingen, men i tillegg til trenere er det behov for voksne som kan kjøre, handle, lage mat, smøre ski og ellers hjelpe til. Dette pleier å være en flott samling for både barn og voksne, både skimessig og sosialt. Det er bare å glede seg.


Familiesamling på Bardøla
November 

Oseberg har en egen familiesamling som normalt sett arrangeres i slutten av november måned. Denne samlingen arrangeres ofte på Bardøla på Geilo, men sted kan endres fra år til år. Med familiesamling menes at det i tillegg til trening, er lagt vekt på det sosiale for hele familien. Det er mange treningsøkter for våre aktive utøvere på samlingen, men det er også flere sosiale aktiviteter og moro for store og små barn enten de er aktive på ski eller ikke. 

Opplegg for samlingen vil i stor grad tilsvare det vi har hatt tidligere; nemlig to treningsøkter pr dag, mye sosialt, god mat og "klubbkveld" med quiz og mye moro lørdag kveld. Søndag har vi ofte enten hatt et lite testrenn for klubben. De endelige detaljene omkring programmet vil vi komme tilbake til.

Det er en kjempefin samling for barn og voksne i alle aldre. Nye medlemmer - meld dere på! Dette er en ypperlig anledning til å bli kjent med de andre i skilaget! Hvis du ikke har vært med før og er usikker - snakk med noen som har vært med tidligere – de kommer garantert til å anbefale og delta! 

Ankomst torsdag eller fredag. Retur søndag etter lunsj. Vi bor på hytter og/eller hotellrom, og alle har helpensjon med felles bespisning på hotellet. 

Aktiviteter

24.11.2022
Familiesamling 24.-27.11.

18:00 - 23:55

Beito

Kalender

November
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Ved å tilknytte oss som din grasrotmottaker, vil vi få 5% av det du spiller for hos Norsk Tipping! Send SMS "Grasrotandelen 983605982" til 2020 eller registrer deg hos kommisjonæren. Les mer ...