BirkenUng stipend til Noah Boge.

Noah Boge ble valgt ut av juryen som vinner av BirkenUng stipend.

2020-11-04
Knut

Noah Boge, 13 år fra Oseberg Skilag, Tønsberg

 

Vinnerne Noah Boge og Marte Libak Feiring

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet deles ut til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Stipendene går til en jente og en gutt, seks til sammen, og deles ut i forbindelse med Birkens arrangement. Denne gangen mottok vinnerne sitt stipend på SNØ i forbindelse med Birkenseminaret 3. november.

Juryens begrunnelse

Høstens vinner av BirkenUng-stipendet i gutteklassen, er en spesielt positiv og ivrig gutt. Han møter alltid på trening og er en typisk miljøskaper og inspirator i skiklubben.

Han har en sunn tilnærming til egne prestasjoner, og er ikke den som ruver høyest på resultatlisten. Som andre unger har han sine drømmer, og han jobber kontinuerlig med å forbedre seg. Sammen med gode klubb kompiser er det særlig glede i egen og andres utvikling og ny mestring som bidrar til motivasjon. Hans trener Jørgen Aukland er rask til å bekrefte at nettopp slike typer som Noah er viktige for at en treningsgruppe skal få til et godt samhold og et inspirerende treningsmiljø. 

Dette er også viktig i en skiklubb som har endel utfordringer med snøforhold på vinteren. Noah er også den som ofte får med seg skolekamerater ut på egentrening.

Ved siden av aktivitetene i skigruppa, er Noah en ivrig optimistseiler, fotballspiller og friidrettsutøver. Allsidighet er viktig for at han skal trives i hverdagen både hjemme og på skolen. Allsidigheten gjør også at Noah har mye å glede seg til året rundt. Turrenn er også noen han liker veldig godt. Akkurat som for mange andre har det vært mindre å se frem til det siste året, og særlig skuffet var han da UngdomsBirken ble avlyst. Han håper det blir UngdomsBirken denne vinteren og gleder seg til tur sammen med treningskompiser og venner.

Vi gratulerer og heier på morgendagens Birkebeinere!

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket